De leukste activiteiten
bij Snookertown

Bekijk hieronder onze activiteiten

Footpool

Een combi van het poolen en voetbal. De regels zijn hetzelfde als bij het normale pool alleen de tafel is stukken groter en ligt op de grond, de ballen zijn vervangen door voetballen. Maak kennis met een nieuwe spelvorm op een geweldig mooie met LED verlicht footpool veld!

Reserveren is gewenst omdat wij maar over 2 velden beschikken.

Shuffleboard

Shuffleboard is een spel wat 4 spellen samenbrengt! Het bevat elementen van jeu de boules, curling, bowlen en sjoelen! Het is laagdrempelig en door Snookertown van uitleg voorzien, voor alle leeftijden en een garantie voor veel plezier!

Reserveren is slim want wij hebben maar 4 tafels tot onze beschikking.

Poolen

Met 24 pooltafels hebben wij een ruim aanbod aan pooltafels. Geschikt voor de recreatieve en de serieuze pool spelers. Kent u de regels niet? Vraag gerust een uitleg aan onze medewerkers! Wij werken met een roulatie systeem, de wachttijden zullen met 24 tafels zélden tot nooit extreem lang zijn. Bij het poolen nemen wij geen reserveringen aan dus met drukte wacht je lekker met een drankje aan de gezellige bar of speel gratis een potje darts. Bij arrangementen reserveren wij wel pooltafels.

Snookeren

Met 3 snookertafels nog steeds aanwezig in Snookertown. Hét spel waar onze prachtige zaak uit ontstaan is. Kent u de regels niet? Vraag gerust een uitleg aan onze medewerkers! Wilt u zeker zijn van een Snookertafel? Dan is het handig om van te voren te reserveren.

Biljart

Met 3 biljarttafels heeft Snookertown ook qua biljart/carambole nog steeds een ruim aanbod in de markt! Dit betekend dat wij bijna altijd wel een plekje voor je vrij hebben. Reserveren is natuurlijk altijd handig.

Darten

Met 6 dartbanen is er vaak wel een plekje vrij om geheel gratis een pijltje te gooien! Leuk vermaak als er een wachttijd op de pooltafels zit.

Spelen in teamverband?

Heb jij interesse om wat serieuzer te spelen en te poolen of darten in een team? Wij helpen jou graag verder om een team op te starten of aansluiting te vinden bij een al bestaand team! Mail ons gerust voor informatie.

24

Pooltafels

2

Footpoolvelden

4

Shuffleboards

3

Snookertafels

6

Dartbanen

3

Biljarttafels