Poolen

slider-pool2

Poolen is een van oorsprong Amerikaans spel, maar is ook al enige tijd populair in Nederland en België, vooral onder jongeren.  Het wordt gespeeld door 2 spelers of 2 teams op een pooltafel, waar in elke hoek en in het midden van de lange zijden een gat (pocket) zit. De bedoeling van het spel is dat de ene speler/team de hele ballen wegspeelt en de andere speler/team de halve ballen. De 8-ball (zwarte bal) wordt als laatste weggespeeld en degene die daar in slaagt heeft gewonnen. Kortom een leuke activiteit voor jong en oud. Wilt u exact alle spelregels weten? Vraag het aan een van onze medewerkers zij vertellen het u met plezier!

Snookertown beschikt maar liefst over 18 pooltafels. De kosten zijn € 12,50 per tafel, per uur. Onze computer neemt exact de tijd op van het aantal gespeelde minuten en deze betaald u. Wilt u er zeker van zijn dat u op een pooltafel kunt spelen. Reserveer via info@snookertown.nl  

Poolen in team verband of poollessen volgen?

Snookertown beschikt op het moment over één super leuk poolteam welke zijn thuis wedstrijden op de vrijdag avond speelt. Heb jij interesse om in een team te spelen of om er een op te starten? Dan willen wij je graag helpen!

Ben jij een beginnend maar fanatiek baasje qua poolen?  Wil jij meer leren over het spel?
Wij bieden ook leuke, leerzame poollessen aan met een trainingsopbouw. Ook organiseren wij pooltoernooien voor de beginnende spelers!

Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie.

0 Comments
0 Pings & Trackbacks

Geef een reactie